Ρ/Σ ΣΗΜΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΧΙΑΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΒΑΡΛΑ (ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ


Πατήστε στην εικόνα για απευθεία μετάδοση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ

.. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΙΟΥ κ. ΜΑΡΚΟΥ Παρασκευή 29.03.2024, Ἱερός Ναός Ζωοδόχου Πηγῆς Λετσαίνης. (Β’ Χαιρετισμοί, ὣρα 19.00'). Σάββατον 30.03.2024, Ἱερός Ναός Ἁγίων Ἀναργύρων Ἐγκρεμοῦ. (Ἑσπερινός, ὥρα 17.30'). Κυριακή 31.03.2024, Ἱερός Ναός Ταξιαρχῶν Μεστῶν. (Θεία Λειτουργία). Κυριακή 31.03.2024, Ἱερός Μητροπολιτικός Ναός Χίου. (Κατανυκτικός Ἑσπερινός - Θ. Κήρυγμα, ὣρα 18.00'). .

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΒΑΡΛΑ (ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016)


ΙΔΡΥΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΒΑΡΛΑ
ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ ΒΑΡΛΑ
ΚΑΙ ΑΡΧΙΜ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΒΑΡΛΑ

Προκήρυξη Υποτροφιών
Το Ίδρυμα Ύποτροφιών “ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΒΑΡΛΑ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ ΒΑΡΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΒΑΡΛΑ” σύμφωνα με το περιεχόμενο του κανονισμού λειτουργίας του Ιδρύματος προκηρύσσει την χορήγηση μιάς υποτροφίας για το Ακαδημαϊκό έτος 2015- 2016 .
Δικαιούχοι είναι φοιτητές Α.Ε.Ι. η Τ.Ε.Ι. των Κλάδων Θεολογίας ή Διοικήσεως Επιχειρήσεων ή Οικονομικών προερχομένων κατ’ αρχήν από το Ζυφιά Χίου, ή το Δαφνώνα Χίου η άλλων κωμών του Δημοτικού Διαμερίσματος Καμποχωρων ή της υπόλοιπης Χίου.

Κάθε υποψήφιος υπότροφος υποχρεούται να υποβάλει μέσω της Ενορίας του στην Ιερά Μητρόπολη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, το αργότερο έως της 20ῆς Νοεμβρίου 2015 τα κατωθι δικαιολογητικά:
α) Αίτηση & βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναφέρεται και η καταγωγή του.
β) Τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας των γονέων του.
γ) Υπεύθυνη δήλωση του αιτούντος, ότι δεν έχει λάβει, ούτε και πρόκειται να λάβει οποιανδήποτε άλλη δημόσια ή αλλού Ιδρύματος υποτροφία δια την συγκεκριμένη περίοδο.
δ) Βεβαίωση εγγραφής στην Σχολή (δια τους πρωτοετείς φοιτητές και σπουδαστές).
ε) Βεβαίωση, ότι έχει εξετασθεί επιτυχώς σε όλα τα μαθήματα της Σχολής σε όλα τα Ακαδημαϊκά έτη (δια τους ήδη φοιτητές και σπουδαστές).
στ) Αντίγραφο Απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου και Απολυτηρίου Λυκείου.
Σύμφωνα με το άρθρο 2 παράγραφος 2 η χορήγηση της υποτροφίας θα χορηγηθή σέ φοιτητή που σπουδάζει σε άλλη πόλ η της Πατρίδος.
Τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στην Ιερά Μητρόπολη Χίου μέχρι της ως άνω καταληκτικής ημερομηνίας, συνοδευόμενα με συστατική επιστολή του οικείου Εφημερίου, στην οποία θα βεβαιώνεται το ορθόδοξο χριστιανικό ήθος του υποψηφίου.
Η παρούσα θα παραμείνει αναρτημένη έως και μία εβδομάδα μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου στην οδό Αμάντου 24 και στα γραφεία των ανωτέρων κοινοτικών διαμερισμάτων (Ζυφιά, Δαφνώνα, Δημοτικής Ενότητας Καμποχώρων).
Εν Χίῳ τη 12ῃ Ὀκτωβρίου 2015
Ο Πρόεδρος 
Ο Χίου Μάρκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου