Ρ/Σ ΣΗΜΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΧΙΑΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Ουρές προσκυνητών στον τάφο του Άγιου Παΐσιου (ΦΩΤΟ)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ


Πατήστε στην εικόνα για απευθεία μετάδοση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ

.. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΙΟΥ κ. ΜΑΡΚΟΥ Παρασκευή 29.03.2024, Ἱερός Ναός Ζωοδόχου Πηγῆς Λετσαίνης. (Β’ Χαιρετισμοί, ὣρα 19.00'). Σάββατον 30.03.2024, Ἱερός Ναός Ἁγίων Ἀναργύρων Ἐγκρεμοῦ. (Ἑσπερινός, ὥρα 17.30'). Κυριακή 31.03.2024, Ἱερός Ναός Ταξιαρχῶν Μεστῶν. (Θεία Λειτουργία). Κυριακή 31.03.2024, Ἱερός Μητροπολιτικός Ναός Χίου. (Κατανυκτικός Ἑσπερινός - Θ. Κήρυγμα, ὣρα 18.00'). .

Ουρές προσκυνητών στον τάφο του Άγιου Παΐσιου (ΦΩΤΟ)



Άνθρωποι κάθε ηλικίας από όλα τα μέρη της Ελλαδάς αλλά κυρίως από τη Θεσσαλονίκη στήθηκαν στην ουρά χθες Κυριακή περιμένοντας ώρες με υπομονή και πίστη να προσκυνήσουν τον τάφο του Γέροντα μετά και την αγιοκαταταξή του.
Κάποιοι από αυτούς είχαν την τύχη να γνωρίσουν τον Γέροντα, ορισμένοι να έχουν ευεργετηθεί από αυτόν μέσω της πίστης τους όμως οι περισσότεροι απλά είχαν ακούσει για αυτόν, έναν άγιο της σύγχρονης εποχής.
"Συγκλονιστικό το να βλέπεις και να περπατάς στα μέρη που έζησε ένας σύγχρονος Άγιος, ένας Άγιος της εποχής μας, στον οποίο ο Θεός έδωσε τόσα χαρίσματα και τόση πνευματικότητα. Είναι γνωστή η αγάπη του Αγίου για τον κόσμο τον οποίο βοηθούσε, παρηγορούσε και συνεχίζει να το κάνει και σήμερα και μέσα από τον τάφο του. Κάπου διάβασα ότι είσαι άθεος μέχρι να αρχίσει να πέφτει το αεροπλάνο. Ας μην περιμένουμε να πέσει το αεροπλάνο..Ας πλησιάσουμε τον Θεό και τους Αγίους του νωρίτερα".

http://orthodoxianpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου